Over mij

Monique Blom

Sinds 2005 ben ik actief als Rebalancing emotioneel lichaamswerker en spirituele coach met een nimmer aflatende passie voor dit vak. Het is zó compleet en alles omvattend. Ik kan het met niets vergelijken! Je lijf is zo puur, zo echt. Je emoties zijn zo levend en menselijk. Én ze bevatten ongelofelijk veel informatie over jou. Over je drijfveren en je mogelijkheden.

Mensen ervaren mij als aards, warm, empatisch, wijs, praktisch, krachtig, gevoelig, vernieuwend, relativerend, creatief en toegewijd. Iedere dag voel ik me, al lerende en met vallen en opstaan, steeds dieper verbonden met mijn eigen natuur en wijsheid.  Ik houd van expressie en échtheid. Die zie ik vooral terug in de kunsten: muziek, dans en theater, tekenen, schilderen, schrijven, ontwerpen, creëren. En ik ben graag in de natuur, vooral de zee en het bos zijn geliefde plekken.

Ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis waarin ik nooit uitgeleerd raak. Waar mij steeds weer nieuwe kansen worden geboden om dieper te voelen in zowel mijn lichte kanten als mijn pijn & schaduwplekken en deze te transformeren en zodoende mijn levenskracht steeds meer te laten stromen.

Ik ben geboren in Den Bosch in 1968 en moeder van twee dochters.

Mijn achtergrond

Communicatiewetenschap – Universiteit van Amsterdam (1987-2003)

Rebalancing® – School voor Lichaamswerk en Bewustwording (2001-2005)

Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis voor therapeuten in de natuurgerichte gezondheidszorg op HBO niveau (2007 & 2018)

Holistisch Tekendocent – Opleiding Genezend Tekenen (2009-2012)

Opleiding therapeutisch en sjamanistisch begeleider van individuele en groepsprocessen – Art of Love school van Shachar Caspi (2020-2021)

Vele trainingen (lichaamswerk, bewustzijn, spiritualiteit, creativiteit, tantra, sjamanisme)  in binnen- en buitenland

Ben jij toe aan een shift in je ontwikkeling?

Laten we dan jouw levensreis een stukje samen oplopen.

Ik help je graag om gebeurtenissen in je leven te vertalen naar jouw unieke pad. Om meer bewustzijn te creëren, spanning en angst los te laten en belastende ervaringen te transformeren. Om je anders te gaan verhouden tot wat het leven je aanreikt en waarin ze je spiegelt. Om te gaan voelen en begrijpen dat iedere levenservaring is ontstaan om jou dichter bij jezelf te brengen. Daarin ligt mijn grote passie. Ik leer je de gids in jezelf terugvinden en je leven een nieuwe kleur te geven. Doordat jij de regie erover hervindt. Doordat jij je niet meer laat leven, maar jezelf gaat leiden.

HartjeWebdesign en copyright Monique Blom

Algemene voorwaarden & privacy
Klachten

KvK nummer O8198141
BTW ID-nummer NL001739998B62