FAQ

Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met me op!

Hoeveel consulten heb ik nodig?

Een hele goeie vraag! Dit hangt uiteraard af van je achtergrond en duur van je klachten en je motivatie. Dit bespreken we tijdens je eerste consult. In de regel geldt: hoe langer iets speelt (de achterliggende oorzaak, wat niet hetzelfde hoeft te zijn als de symptomen) hoe meer behandelingen vaak nodig zijn om het tij te keren. Maar om je toch een beeld te geven: 6-10 consulten zijn vaak gewenst om een stevige stap in je ontwikkelings- en genezingsproces te maken. Daar bedoel ik mee dat je je echt vele malen beter voelt, je andere keuzes durft te maken die beter bij je passen, of dat je eenvoudigweg meer energie en rust hebt en je klachten zijn afgenomen.

Hoe verloopt een consult?

Dat verschilt van mens tot mens en van moment tot moment. We nemen in ieder geval alle tijd voor jou, om samen te kijken hoe het met je gaat, en wat je nodig hebt. Vaak is dat in de vorm van gesprek in combinatie met ademhaling, stem-, contact of bewegingsoefeningen en soms met systemisch werk. Meestal vind een deel van de behandeling op de massagetafel plaats. Je maakt zelf de keuze of je hierbij je kleding aanhoudt. Het dragen van makkelijke zittende kleding is in dat geval wel gewenst.

Met welke klachten kan ik bij je terecht?

Je kunt terecht met vele klachten, denk aan emotionele disbalans, burn out, trauma, angst, spanning, vermoeidheid, slaapproblemen, verhoogde spierspanning, rug-, nek- en schouderklachten, onzekerheid, verdriet, (zelf)destructief gedrag, stress, hyperventilatie, eenzaamheid, klachten na ingrijpende gebeurtenissen en verlies.

HartjeWebdesign en copyright Monique Blom

Algemene voorwaarden & privacy
Klachten

KvK nummer O8198141
BTW ID-nummer NL001739998B62