Aanvullende therapieën

Waterstoftherapie

Milieu, straling, medicijnen, bewerkt voedsel, vaccinaties en langdurige stress zorgen voor een scala aan klachten en ziekten, oa. doordat je cellen minder beschermd zijn en laaggradige ontstekingen hierdoor actief worden.

Waterstof is heel effectief en werkt op heel veel gebieden. Door dit goede gas in te ademen ervaar je meer energie, je immuunsysteem versterkt en je hebt een helderder gevoel in je hoofd, je lichaamsfuncties komen weer in balans.

Voordelen van waterstoftherapie:

Helpt tegen fysieke pijn, versnelt herstel
Geeft meer energie
Kan depressieve gevoelens verlichten
Verbetert de doorbloeding
Verhoogt immuniteit
Vermindert schade door schadelijke vrije radicalen
Werkt ontstekingsremmend
Vermindert allergieën
Helpt bij het verwijderen van zware metalen uit ons lichaam
Verhoogt de prestaties van de hersenen
Harmoniseert obstipatie en verbetert de darmactiviteit van de darm
Vermindert verzuring
Werkt ontgiftend
Verbetert biologische beschikbaarheid van voedingssupplementen
Lagere verzadigde vetzuren gehalte
Stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam
Heelt en beschermt het lichaam
Vermindert cellulitis en rimpels
Sterker en dikker haar
Verjongende eigenschappen
Waterstof als antioxidant is 175x effectiever dan vitamine C en 860x effectiever dan Co-Enzym Q10

De waterstoftherapie kan gecombineerd worden met frequenties, die naar keuze in te stellen is. Een aantal opties zijn:

174 Hertz: Verlicht pijn
396 Hertz: Loslaten van angst en schuldgevoelens
417 Hertz: Vergemakkelijkt verandering
432 Hertz: Natuurlijke rustgeving en harmoniserend
528 Hertz: Verbetert het DNA
639 Hertz: Verbetert relaties
741 Hertz: Ontwaakt intuïtie

De waterstoftherapie is beschikbaar vanaf januari 2024 en kan worden gecombineerd met een Rebalancing behandeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Bioresonantie en Quantum Frequenties

Stel je voor dat je lichaam een meesterlijk afgestemd instrument is, waarbij elke cel en ieder orgaan in perfecte harmonie danst op zijn eigen unieke frequentie om samen een prachtige symfonie van gezondheid te creëren.

Maar het leven, met zijn uitdagingen zoals letsel, voeding, stress en emoties, kan deze harmonie verstoren en diepe littekens achterlaten.

De AO Scan is een bioresonantie-apparaat dat afwijkingen in de verschillende energiefrequenties van cellen, weefsels en organen in je hele lichaam detecteert. Verstoringen in de frequenties zijn vaak een belangrijke oorzaak van allerhande klachten en ziekte. De scan helpt via quantum frequenties de optimale frequenties van je cellen, weefsels en organen te identificeren en je gezondheid zo te herstellen of om te voorkomen dat ziekten zich manifesteren.

Met Bioresonantie en Quantum Frequenties kun je op een veilige, effectieve en toegankelijke manier werken aan je gezondheid. De scan werkt met scalaire golftechniek en kan aanvullend worden ingezet.

AO Scan Technologie is gebaseerd op het werk van vooraanstaande wetenschappers van over de hele wereld, waaronder pioniers zoals Nikola Tesla, Albert Einstein en talloze anderen. Ze werden verenigd door hun diepgewortelde overtuiging dat alles, op het meest fundamentele niveau, niets anders is dan energie, frequentie en trilling.

De technologie is wetenschappelijk onderbouwd en niet-invasief, gebouwd volgens de hoogste normen. Gecertificeerd door het International Theta Advisory Council (ITAC).

De AO Scan is beschikbaar vanaf 1 januari 2024 en kan worden gecombineerd met een Rebalancing behandeling. Informeer naar de mogelijkheden.

       

KvK nummer 08198141
BTW ID-nummer NL001739998B62
Webdesign en copyright Monique Blom ©