Tarieven en vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). De behandelingen worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve zorg. Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico.

Vaak zijn de problemen of klachten die je ondervindt een opeenstapeling van patronen en onverwerkte stukken in je leven. Daarom is het meestal wenselijk om een serie van afspraken te maken zodat we echt in de diepte kunnen werken. In de intake kijken we samen wat voor jou wenselijk is.

Hieronder vind je tarieven van zowel losse behandelingen als trajecten. In overleg kunnen we ook een traject op maat creëren. Neem bij vragen hierover gerust contact op. Termijnbetalingen zijn in overleg mogelijk.

Kennismaking/intake met eerste behandeling 90 minuten: € 95,-

Losse behandelingen:

1 behandeling van 90 minuten: € 95,-

1 behandeling van 60 minuten: € 65,-

Trajecten:

Thuis in jezelf intensive – 12 behandelingen van 90 minuten + tussentijds contact via telefoon, Skype, mail of app: € 995,-

Thuis in jezelf traject – 8 behandelingen van 90 minuten + tussentijds contact via telefoon, Skype, mail of app: € 695,-

Thuis in jezelf kort traject – 6 behandelingen van 90 minuten + tussentijds contact via telefoon, Skype, mail of app: € 550,-

Zakelijke tarieven (bijvoorbeeld als je werkgever betaalt) en overige tarieven op aanvraag.

Een reguliere behandeling duurt 1,5 uur voor jou als client. Zelf besteed ik 2 á 2,5 uur per behandeling (incl. voorbereidingswerk, verslaglegging, tussentijds contact, etc.)

Er is geen BTW verschuldigd.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Ik ben een geregistreerd lid van de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en van PRN (Platform Rebalancing Nederland) en ben als natuurgeneeskundige therapeut opgenomen in het register van de RBCZ. Leden van de VNT zijn verplicht zich te houden aan de beroeps- en meldcode en vallen onder de VNT klachtenprocedure. Tevens is er sprake van een regelmatige bij- en nascholing. Ik ben aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) en sta geregistreerd bij het AGCZ (Alternatieve Geneeswijzen & Complementaire Zorg) Kompas.

Betalingsgegevens

Het bedrag maak je na ontvangst van je factuur binnen 14 dagen over op bankrekening NL67RABO0159029961 tnv Praktijk Oersprong.

Afspraken

Afspraken gaan in overleg en kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Neem hiervoor contact op via 06-28033992 of praktijkoersprong@gmail.com.

Annulering

Als je minder dan 24 uur vooraf je afspraak afzegt betaal je 100% van de kosten van de behandeling.

Klachten en geschillen

Leden van de VNT zijn verplicht zich te houden aan de beroeps- en meldcode en vallen onder de VNT klachtenprocedure. Tevens is er sprake van een regelmatige bij- en nascholing. Ik ben tevens aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).