Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Kennismaking/intake met eerste behandeling 90 minuten: € 95,-

1 vervolgbehandeling van 90 minuten: € 95,-
1 vervolgbehandeling van 60 minuten: € 65,-
1 vervolgbehandeling van 45 minuten € 49,50

Een reguliere behandeling duurt 1,5 uur voor jou als client. Zelf besteed ik 2 á 2,5 uur per behandeling (incl. voorbereidingswerk, verslaglegging, etc.)

Al na de eerste behandeling zul je merken dat je je stukken beter voelt! De meeste mensen zijn zeer verrast door het effect van 1 behandeling. Niet alleen in je lijf, maar ook in je hoofd. Na iedere behandeling geef ik je bovendien tips mee voor thuis.
En natuurlijk kost wezenlijke verandering ook tijd. Dit verschilt per persoon, waarbij achtergrond, behoeftes en tempo een grote rol spelen.

Voel je dat er wel wat werk te doen is, en wil je daar écht mee aan de slag? Kijk dan eens hieronder naar de trajectprijzen.
Graag bespreek ik samen met je wat jij nodig hebt. Het grote voordeel van een traject is dat je me tussen de behandelingen door vragen kunt stellen of iets bespreken. Dit tussentijds contact gaat via mail of WhatsApp.

Hieronder vind je prijzen van de meest voorkomende trajecten.

Let op: per 1 januari as zullen deze prijzen wijzigen!

Je lijf en emoties als gids – een nieuwe balans
6 behandelingen van 90 minuten: € 550,-

Je lijf en emoties als gids XL – om de PURE KRACHT in jezelf te hervinden.
9 behandelingen van 90 minuten: € 795,-

Je lijf en emoties als gids XXL – Voor alles hierboven, met nog meer tijd en aandacht voor jou, plus een aantal extra’s. Vraag er naar!
12 behandelingen van 90 minuten: € 1035,-

Je lijf en emoties als gids Jaartraject – prijs op aanvraag.

Zakelijke tarieven (bijvoorbeeld als je werkgever betaalt) en overige tarieven op aanvraag.

Voor prive personen is geen BTW verschuldigd.
Bij zakelijke tarieven is de prijs excl. 21% BTW.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Ik ben een geregistreerd lid van de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en van PRN (Platform Rebalancing Nederland) en ben als natuurgeneeskundige therapeut opgenomen in het register van de RBCZ. Leden van de VNT zijn verplicht zich te houden aan de beroeps- en meldcode en vallen onder de VNT klachtenprocedure. Tevens is er sprake van een regelmatige bij- en nascholing. Ik ben aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) en sta geregistreerd bij het AGCZ (Alternatieve Geneeswijzen & Complementaire Zorg) Kompas.

AGB code zorgverlener 90036194 
AGB code praktijk 90064763
VNT aansluitnummer 18.026
RBCZ aansluitnummer 180629R

Betalingsgegevens

Het bedrag maak je na ontvangst van je factuur binnen 5 dagen over op bankrekening NL67RABO0159029961 tnv Praktijk Oersprong.

Afspraken

Afspraken gaan in overleg en kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Neem hiervoor contact op via 06-28033992 of praktijkoersprong@gmail.com.

Annulering

Als je minder dan 24 uur vooraf je afspraak afzegt betaal je (afhankelijk van de oorzaak) 50-100% van de kosten van de behandeling.

Klachten en geschillen

Leden van de VNT zijn verplicht zich te houden aan de beroeps- en meldcode en vallen onder de VNT klachtenprocedure. Tevens is er sprake van een regelmatige bij- en nascholing. Ik ben tevens aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).