Over emoties en gezondheid

Al vanaf onze vroege jeugd leren we veel aan en vooral af. Emoties als woede, huilen, maar ook blije expressie zijn vaak ‘ongepast’, ervaren we gaandeweg. Het vastzetten van allerlei emoties leidt tot spierspanningen in je lichaam (waar je al dan niet last van hebt of je bewust van bent), en zorgt voor emotionele instabiliteit. 

Emotionele gezondheid betekent trouwens niet dat je geen fysieke of emotionele klachten hebt, nooit door moeilijke tijden gaat of geen emotionele problemen ondervindt. Het betekent wel dat je over voldoende zelfvertrouwen beschikt, je zelfbeeld positief is en je stress kunt hanteren. Zodat je het vermogen hebt om te herstellen van tegenslag en trauma. 

Rebalancing laat je de koppeling ervaren tussen je lijf, emoties, gedachten, gevoelens en gedragingen. Het laat je voelen waar spanning zit, en helpt je om deze te bevrijden met behulp van oa je adem, aanraking en massage, beweging en je stem. Zo ontwikkel je stroming, ruimte en bewustzijn in je lijf en geest. 

Kom ervaren wat Rebalancing voor je kan betekenen. Een bodyreading, verschillende lichaamswerktechnieken, zoals met je stem, diepe en zachte massagetechnieken, pulsing, stretching en je ademhaling zullen je helpen om te ontspannen, te voelen en los te laten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *