Je gehoord, gezien en aangeraakt voelen. Om weer te léven.

Kun je voelen hoe er met de komst van de zon en de kleine versoepelingen vanuit de overheid alweer meer leven in de lucht hangt?

In ieder geval, mocht je het hebben gemist: vanaf 3 maart mag ik je weer aanraken! En dat doe ik met alle liefde, vanuit het besef dat er weinig zo helend werkt als je echt gehoord, gezien én aangeraakt voelen.

Ik heb zelf een hele wisselende tijd achter de rug in deze lockdownperiode, met periodes van stilte en rust, lezen en wandelen, maar ook met wekenlang klussen in en om het huis (met enorme tegenvallers en stressverhogende deadlines). En daarnaast ook familieleden waarmee het niet goed gaat en cursusdagen die vanwege de lockdown keer op keer verzet moesten worden.

Dan is liefdevolle, bewuste aanraking en aandacht zo welkom! Gelukkig heb ik een partner in wiens armen ik me helemaal kan ontspannen en die ook nog eens heel goed kan luisteren. Daarnaast doe ik regelmatig aan emotional release met behulp van ademhaling, lichaamsgerichte oefeningen en geluid. Het helpt me mezelf te voelen, ontladen en gronden.

Ben jij -na een jaar dat we niet snel zullen vergeten- ook toe aan het loslaten van stress en angst, aan het weer voelen van je lichaam, aan gronding, en loskomen uit je isolement? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Maak dan (weer) eens een afspraak voor een Rebalancing behandeling.
Om aangeraakt te worden.
Om weer te leven.

Wat anderen daarover zeggen?

Bertha: ‘Monique, jouw handen zijn zó warm, zacht, liefdevol en gevoelig! Het zijn echt hélende handen. Ik voel mij zo gezien, gehoord en gevoeld door jouw aanraking. Ik kan me hierdoor diep ontspannen in mezelf.’

Anne: ‘Ik wist gewoonweg niet hoe oppervlakkig ik mijn hele leven al adem. Het ademen waartoe Monique mij uitnodigde, heeft mijn lijf letterlijk tot leven gebracht. Maanden was ik futloos, maar door vaker en dieper écht door te ademen, voel ik me nu weer leven en krijgt mijn leven weer meer richting.’

Ik zie je graag (weer)!

Liefs, Monique

Aangesloten bij LVNT en RBCZ

KvK nummer O8198141
BTW ID-nummer NL001739998B62
Webdesign en copyright Monique Blom ©