Ervaringen van cliënten

“Monique heeft mij de spiegel voorgehouden die ik zo nodig had. Confronterend, maar toch op een liefdevolle manier. Monique is een sterke, eerlijke, oprechte en gevoelige vrouw, die meteen doorheeft wat je nodig hebt om jezelf terug te vinden. Ze heeft mij geleerd dat je met zachtheid voor jezelf en voor anderen veel meer bereikt dan wat dan ook. Monique leert je om te voelen wat je zelf nodig hebt en uit je hoofd te komen. Je houdt haar niet voor de gek, dit voelt ze meteen. Super vrouw, die zoveel voor de medemens kan betekenen. Bedankt Monique, dat jij mij leert thuiskomen bij mijzelf.”
Daniëlle (44 jaar)

“Ik heb de behandelingen bij Monique als heel bijzonder ervaren. Hoewel ik vooraf twijfels had of de behandelingen voor mij zouden gaan werken (ik had immers al zo veel geprobeerd, zowel in het reguliere als alternatieve circuit, zat in een burn out en gebruikte medicatie) stelde Monique mij snel gerust en ben ik achteraf heel blij dat ik een periode regelmatig bij haar ben geweest. Zij gaat op een zachte en hele rustige manier te werk. Na iedere behandeling was ik super ontspannen. Dat gaf mij de kracht om langzaam alles weer te kunnen overzien. De opdrachten die ik van haar kreeg hebben mij meer inzicht gegeven in mijzelf en mijn relatie met de mensen om mij heen. Hierdoor heb ik weer een nieuw talent in mezelf ontdekt.”
Yvette (44 jaar)

“In juni van dit jaar was mijn grens bereikt. De spreekwoordelijke emmer liep over. Voor die tijd was ik al zoekende naar wat mij zou kunnen helpen om mezelf gelukkiger, blijer en meer tevreden te voelen. In het boek ‘Kom uit je hoofd’ had ik gelezen over rebalancing. Het sprak mij direct aan, omdat deze vorm van therapie gericht is op voelen. Praten en verstandelijk redeneren kon ik wel. Dus toen in juni de emmer echt over liep, wist ik dat ik iets anders moest doen dan praten bij een coach of psycholoog. Daarom besloot ik contact te zoeken met een rebalancer, Monique in dit geval. Haar website sprak mij aan en het eerste mailcontact en de intake gaven mij een goed gevoel. Natuurgeneeskundig en toch met twee voeten stevig op de grond. In de sessies die ik heb gehad stond vooral mijn ademhaling centraal. Wat een uitdaging om bewust adem te halen. Maar ik merkte al snel dat het mij uit mijn hoofd haalde en bij mijn gevoel bracht. Ook hebben we in één van de eerste sessies een visualisatie gedaan. De beelden die ik zag kon Monique op een mooie manier vertalen naar mijn lijf. Dit gaf mij inzichten naar mijn ‘zijn’. De sessies waren vaak emotioneel en soms ook moeilijk. Zo vond ik het bewegen in de ruimte en het maken van geluid/ gebruiken van mijn stem, niet eenvoudig. Uiteindelijk hebben alle sessie bij elkaar mij veel opgeleverd. Ik ben dichter bij mezelf gekomen. Ik kan nu meer voor mezelf gaan staan, eigen ruimte innemen. Ik heb geleerd meer te voelen in plaats van te denken!”
Anne (33 jaar)

“Ik ben een lange periode bij Monique cliënte geweest omdat ik echt in de diepte wilde werken. Daar kon ik alleen maar komen door de veiligheid die zij bood. Het lichaamswerk was voor mij het perfecte middel om die diepte ook zichtbaar te maken. Soms in eerste instantie genadeloos, maar met haar hulp veranderend in zacht en begripvol.  Er was ruimte voor alles, ook voor lang verstopte “wil-ik-niet-weten”-items. Met haar inzicht en oprechte interesse in jou als mens, en de warmte waarmee ze werkt, was dit het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven.”
M. (vrouw, 50 jaar)

“Met een rugzak vol emoties, burn out -verschijnselen en de nodige blokkades was ik volgens advies op zoek naar een goede rebalancer. Iemand die vastzittende energie losweekt waardoor je weer gaat stromen, met alle positieve gevolgen van dien. Op zoek naar balans dus…En die heb ik gevonden want Monique kwam op mijn pad! Na een fijn intakegesprek spraken we af om 8 sessies te doen en dat was nodig.
De twee belangrijkste pijlers om rebalancing te laten slagen zijn: je moet een klik met elkaar hebben en je moet zelf keihard aan de slag. Verwacht niet dat er iemand klaar staat met een toverstaf en jouw blokkades even weg tovert, de samenwerking is cruciaal. En vanaf het eerste moment was de klik er en voor mijn gevoel vloog de tijd om. Een confronterende maar ook heerlijke tijd want ik kwam weer thuis in mijzelf, mocht mijn lichaam weer voelen! In de sessie bespraken we wat mij op dat moment bezighield en hoe die zaken ook genesteld zijn in mijn lichaam. Daar ging Monique mee aan de slag op de massagetafel en ik ging altijd met oefeningen, advies en een heel goed gevoel naar huis.
Mijn samenwerking met Monique is een wezenlijk onderdeel van mijn herstel geweest en heb daar elke dag profijt van. Ik wens iedereen zo’ n fijn contact toe en bedank Monique enorm voor de mooie tijd!”
Koen (43 jaar)

Inmiddels ben ik al een tijd niet meer bij Monique geweest, maar alles gaat gewoon verder in mijn geest en lijf. Eindelijk kan ik zeggen, dat ik voor 95% mezelf zó goed voel. Positief, zachter, geduldiger met mezelf en anderen. Ik zie de mooie dingen in het leven weer. Nu kan ik zeggen: er is zoveel moois en het is allemaal binnen handbereik. Een glimlach van iemand, een mooie bloem, een mooie lucht, enz. De kleinste dingen, daar kan ik zo van genieten! Ongelofelijk wat een transformatie mijn gedachten hebben gehad en mijn gevoel is zoveel intenser. Als ik nu spanningen in mijn lijf voel, weet ik ook wat ik er zelf aan kan doen om dit te laten verdwijnen. Monique, ik kan jou nooit in woorden vertellen wat jij voor mij hebt betekend. Mijn hele leven heeft zo’n fantastische wending gekregen en daar ben ik jou elke dag dankbaar voor voor. Het was niet altijd makkelijk, maar ik ging altijd met een goed gevoel naar huis als ik van jou af kwam. Nogmaals bedankt Monique, voor alles.
Danielle (44 jaar)

“Monique is een warme, empathische, integere en bekwame lichaamswerker, die aanraking verbindt met de emotionele aspecten die er op dat moment spelen in je leven. Voel mij werkelijk gekend en geliefd als mens zonder enig oordeel en/of vooroordeel en mag er zijn met alles wat er speelt in mijn leven, wat voor mij echt nieuw was en waardoor ik vooraf nogal sceptisch stond tegenover een behandelingstraject bij Monique. Maar uiteindelijk kon ik me steeds meer overgeven aan haar woorden en aanraking, die steeds weer zeer helend is. Weken lang is het effect van iedere behandeling die ik heb mogen ontvangen nog merkbaar. Voor mij is het effect op langere termijn (kom hier al bijna een jaar regelmatig) merkbaar doordat ik beter in mijn lijf zit, dieper kan doorademen en emotioneel stabieler in het leven sta, wat een zeer positief effect heeft op enerzijds mijn relatie en gezinsleven en anderzijds mijn werkende leven waarin ik grote verantwoordelijkheden draag.”
Willem (50 jaar)

“Ik ben naar Monique gegaan, omdat ik vastliep op alle vlakken, werk, privé, opvoeding van mijn kinderen. Ik was de balans compleet kwijt en als gevolg van de stress begon ik ook stemproblemen te krijgen. Ik ben op zoek gegaan naar een therapie die mij weer in balans zou brengen zodat ik beter bij mijn gevoel kon komen.
Door met Monique te werken heb ik meer rust gekregen en zelfacceptatie. Ik ben zachter naar mezelf en omgeving gaan kijken. Niet meer veroordelend en gefocust op wat moet en wat hoort. Ook durf ik mezelf meer te laten zien en horen, mijn echte ik. En bovenal, mijn stem gaat ook weer vooruit, kan ik weer lekker voorlezen aan mijn kinderen.”
S. (vrouw, 38 jaar)

“Ik heb Monique leren kennen bij een workshop voor vrouwen. Ze viel mij gelijk op door haar warmte, openheid en kracht. Monique is vrouwelijk en echt. In staat om veilig en toch krachtig te spiegelen. Om je direct op je gemak te laten voelen. Dat is een krachtige bedding om samen te groeien.”
Bianca (49 jaar)

Monique heb ik leren kennen als oprecht, open, integer, intuitief en deskundig. Ik voelde me gehoord en gezien en werd begrepen. Monique vraagt goed door en daardoor kon ik telkens weer tot de kern komen. Dankzij haar ben ik zelfs aarde oefeningen gaan waarderen en weet ik nu wat gronden is.
AnneMarie (61 jaar)

“Monique is een toegankelijke, warme vrouw en kan goed luisteren. Ze is een geboren en betrokken coach die je je doelen helder maakt en tegelijkertijd stimuleert om ook met de stroom mee te gaan, door haar heldere inzichten te delen, een diepe betrokkenheid te tonen en je te spiegelen in blinde vlekken.”
Rob (26 jaar)

“Mijn contact met Monique was direct zowel boeiend als confronterend! Een oervrouw die haar mannetje staat en direct op de zere plekken drukt. Dat was aanvankelijk niet heel fijn en het riep nogal wat weerstand bij me op. Maar haar heldere diepgaande inzichten over mij en haar gevoelige, intuïtief haarscherpe en trefzekere aanraking deden uiteindelijk alle twijfels smelten. Zij heeft mij geholpen om mijn stellige aannames over mezelf en het leven te verzachten dan wel volledig overboord te gooien.”
Frans (56 jaar)