Tarieven en vergoedingen

In een kennismakingsgesprek kijken we waar jouw knelpunten zitten en gaan we meteen aan de slag.

Vaak zijn de problemen die je in je leven ondervindt een opeenstapeling van patronen en onverwerkte stukken in je leven. Daarom is het meestal wenselijk om een serie van afspraken te maken zodat je echt de ruimte neemt om je proces aan te gaan. Onderstaande tarieven gelden voor alle soorten behandelingen:

  • Kennismaking/intake met eerste behandeling 90 minuten: € 95,-
  • 8 behandelingen van 90 minuten: € 680,-
  • 6 behandelingen van 90 minuten: € 530,-
  • 4 behandelingen van 90 minuten: € 370,-
  • 1 behandeling van 90 minuten: € 95,-
  • 1 behandeling van 60 minuten: € 65,-
  • Zakelijke tarieven (bijvoorbeeld als je werkgever betaalt) op aanvraag.

Een reguliere behandeling duurt 1,5 uur voor jou als client. Zelf besteed ik 2 á 2,5 uur per behandeling (incl. voorbereidingswerk, verslaglegging, tussentijds contact, etc.)

Er is geen BTW verschuldigd.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Ik ben aangesloten bij de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). De behandelingen worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars onder alternatieve zorg. Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico!

Betalingsgegevens

Het bedrag maak je na ontvangst van je factuur binnen drie dagen over op bankrekening NL67RABO0159029961 tnv Praktijk Oersprong.

Afspraken

Afspraken gaan in overleg en kunnen zowel overdag als ’s avonds en in het weekend plaatsvinden. Neem hiervoor contact op via 06-28033992 of praktijkoersprong@gmail.com.

Annulering

Als je minder dan 24 uur vooraf je afspraak afzegt betaal je 100% van de kosten van de behandeling.